FOON Workshop

FOON, de alleskunner!

Waarschijnlijk hebben jullie hem al een aantal keer langs zien komen; FOON! FOON is nieuw en FOON is leuk. Ik ben heel erg enthousiastere over FOON en wil niets liever dan jullie allemaal enthousiast maken voor FOON. Het leuke van FOON is namelijk dat hij niet enkel voor in de RT praktijk is, maar dat iedereen met FOON aan de slag kan.

FOON workshop

FOON wordt aangeboden in combinatie met een workshop. Hier is expres voor gekozen om te zorgen dat FOON op de enige juiste manier gebruikt wordt. Het zou zonde zijn, wanneer FOON wordt aangeschaft en je bent niet bekend met alle mogelijkheden. En geloof me dat zijn er veel! Tijdens de workshop ga ik met ouder/kind aan de slag om de mogelijkheden van FOON te ontdekken. Ik inspireer je om out of the box te denken en FOON volledig in te zetten. Om je kind hoef je je geen zorgen te maken. Die vermaakt zich wel met FOON. 

De workshop is er ook voor professionals, die is in principe hetzelfde, alleen zullen die meer bekend zijn met het aanleren van de diverse mogelijkheden. 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Het leuke van deze speelmat is dat je er van alles mee kan oefenen en dat hij kinderen eigenlijk nooit verveelt. Zo kun je de tafels oefenen (en geloof me, dat gaat razendsnel! Sneller dan welke andere methode), kun je het alfabet leren, automatiseren met plus en min sommen, splitsingen oefenen, vriendjes van tien, spelling oefenen en het werkgeheugen trainen. Het werkgeheugen is heel belangrijk om te kunnen leren en door middel van allerlei spelletjes is dit te trainen. Tijdens een workshop leer je gelijk hoe je dat het beste kunt oefenen en waar je op moet letten.

Mini’s

FOON heeft ook een miniversie. Deze miniversie deel ik uit aan kinderen in mijn praktijk die werken met FOON. Zo kan je kind op school verder oefenen en heeft het een handig en leuk hulpmiddel in de klas!

Wil je meer weten of wil je graag met FOON aan de slag in je praktijk of thuis met je kind? Meld je dan aan voor een workshop. Een workshop kost €135,- bij de prijs zit een maxi FOON en een twee uur durende workshop met lekkers! Aanmelden kan per mail of telefoon: info@praktijkabracadabra.nl of 06 303 76 103 (Appen mag ook!)

Burg. Dalenbergstraat 10 1486MT West-Graftdijk 06 305 62 928 info@praktijkabracadabra.nl Ma t/m vrij 9:00 - 17:00 Tijdens begeleidingen zal de telefoon niet opgenomen worden. U kunt mij een WhatsApp sturen.
%d bloggers liken dit: