Succes met Rekenen

Een effectieve aanpak van het rekenonderwijs op de basisschool en in de onderbouw van het voortgezet onderwijs.

\

Wil jij ook dat je kind meer zelfvertrouwen krijgt met rekenen, dat rekenen makkelijker wordt door gebruik te maken van een duidelijke methode die structuur biedt? Dan is succes met rekenen iets voor jouw kind! Veel kinderen in de praktijk hebben baat bij deze manier van rekenen, het is helder en ze gaan met sprongen vooruit. Niet iedere leerling heeft individuele begeleiding nodig, maar kan prima in een groepje leren en oefenen. Ik heb diverse ouders doe aangaven te willen dat hun kind blijft oefenen onder begeleiding. Individueel is dit financieel vaak niet te doen. Daarom ga ik Succes met rekenen naast individueel ook in een groep aanbieden! Maximaal 5 kinderen en voor het bedrag van €15,- per kind. De lessen vonden plaats op dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 uur of donderdagmiddag van 16:30 tot 17:30 uur.

Succes met Rekenen is de enige echt gestructureerde methode voor rekenen die naast alle methodes in het regulier onderwijs ingezet kunnen worden, zowel voor de basisschool als onderbouw voortgezet onderwijs. Voor kinderen een heel duidelijke manier van rekenen. Door middel van hulpbladen oefenen ze de stappen die ze moeten maken om tot het antwoord te komen. Ik pas deze methode toe naast HandsOn en JaMaRa rekenen. Kinderen vinden het leuk, ze snappen het eindelijk en ontdekken dat het rekenen best simpel is.

Succes met Rekenen! in vogelvlucht

* Sterke rekenmethode die past bij 98% van de kinderen.
* Compleet rekenen met overzichtelijke hulpmaterialen.
* Werkgeheugen van de kinderen wordt nauwelijks belast.
* Inzetbaar naast schoolmethoden.
* Gebruik van verschillende strategieën.
* Passend bij onderwijsbehoeften.
* Rekenen per onderdeel.
* Hulpkaarten beschikbaar per type som.
* Rekenen was nog nooit zo eenvoudig.
* Trucjes en foefjes behoren tot het verleden.
* Vanaf de basis tot en met moeilijkere bewerkingen; plus, min, vermenigvuldigen, delen, klokkijken, geldrekenen, breuken, metriek stelsel, kommagetallen, procenten en verhoudingen!

Voorwaarden;

Maximaal 5 kinderen en voor het bedrag van €15,- per kind per les. 

Een les duurt 60 minuten en het traject gaan we aan voor minimaal 3 maanden/12 weken. verlenging na overleg.

Betaling (3 maanden à €180,-)) vooraf (lessen mogen bij tijdige afzegging en geldige reden ingehaald worden). 

Indien gewenst gratis intake van 15 minuten (online) om door te spreken of Succes met Rekenen groep voor jouw kind geschikt is.

Burg. Dalenbergstraat 10 1486MT West-Graftdijk 06 305 62 928 info@praktijkabracadabra.nl Ma t/m vrij 9:00 - 17:00 Tijdens begeleidingen zal de telefoon niet opgenomen worden. U kunt mij een WhatsApp sturen.
%d bloggers liken dit: