Slim naar de Brugklas

En dan zit je in groep 8! Nog een paar maanden en dan maak je de grote sprong naar de middelbare school! Opeens ben je niet meer de oudste van de school, maar start je weer helemaal opnieuw als brugpieper.

Er komt ontzettend veel op kinderen af wanneer ze de stap van basis- naar het voortgezet maken. Een spannende periode voor veel kinderen. Ze hebben er zin in, maar vinden het ook heel spannend. Dingen gaan opeens allemaal anders; zo moet je opeens huiswerk maken, leren voor de vele toetsen en heb je niet meer een vaste leerkracht, maar ieder uur een andere!

Hoe kun je je kind het beste voorbereiden op deze grote stap? Die vraag krijg ik geregeld. Kinderen hebben niet geleerd hoe ze moeten plannen, hoe je een goede samenvatting maakt of bijvoorbeeld handig en effectief woordjes moet leren.

Speciaal voor deze groep bied ik een speciale training; SLiM naar de Brugklas! Het is een online programma dat je op drie manieren kunt volgen;

  • Individueel met persoonlijke begeleiding
  • Als groepstraining
  • Zelfstandig online

Het online programma SLiM naar de brugklas: 

Het programma bestaat uit 6 onderdelen:

1. Verschillen tussen de basisschool en de middelbare school.

2. Plannen

3. Leren voor een toets

4. Woordjes/begrippen leren

5. Mindmappen

6. Mindset

Het programma is zo gemaakt dat je dit samen met je kind kunt doorlopen. Daardoor weet je als ouder goed hoe jij jouw kind kunt helpen. 

Het programma is makkelijk te gebruiken en stap voor stap te doorlopen.

Het is aantrekkelijk voor leerlingen uit groep 8 en sluit aan bij hun belevingswereld.

De duur van het programma is 6 weken, waarbij je elke week 1 onderdeel kunt doorlopen. Je krijgt in 1 keer toegang tot het hele programma, dus sneller of langzamer kan ook. Je krijgt één jaar lang toegang tot het programma, waardoor jullie rustig nog eens terug kunnen kijken. 

  • Individueel €225,- incl. 6x 30 minuten begeleiding
  • Groep € 150,- incl. 6x 60 minuten begeleiding
  • Programma zelfstandig online; €97,-

Burg. Dalenbergstraat 10 1486MT West-Graftdijk 06 305 62 928 info@praktijkabracadabra.nl Ma t/m vrij 9:00 - 17:00 Tijdens begeleidingen zal de telefoon niet opgenomen worden. U kunt mij een WhatsApp sturen.
%d bloggers liken dit: